Ga naar de NIEUWE Homepage van tooStylish.com - Dé fashion en lifestyle portaal voor vrouwenlogin op tooStylish:

Warning: Variable passed to each() is not an array or object in C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php on line 458 Call Stack: 0.2044 211760 1. {main}() C:\inetpub\toostylish.com\page.php:0 0.2212 250480 2. require('C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php') C:\inetpub\toostylish.com\page.php:3 0.2232 678424 3. each() C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php:458
gebruikersnaam:


wachtwoord:

 onthoud gegevens


Nog geen lid?
Schrijf je nu gratis in
en maak kans op een
geweldige prijs !


Voeg tooStylish.com
toe aan je Favorieten


Maak tooStylish.com
je Homepage

advertentie

advertentie
Hoe herken ik mijn beschermengel?

Nathalie
klik hier om dit artikel door te sturen naar een vriend of vriendin  email naar vriend(in)

klik hier om re reageren op dit artikel reageer op dit artikel

Iedereen heeft een beschermengel. Maar hoe kom je erachter wie het is? Er is een manier voor, maar je moet er wel voor open staan.

Om je voor te bereiden op het herkennen van je beschermengel moet je een plaats en tijd vinden waar je rust en vrede hebt. Misschien moet je zachtjes op de achtergrond een cd opzetten met mooie, ontspannende muziek met een rustgevend ritme. Steek een kaars aan als je dat wilt en kom tot rust door eerst al je spieren van je kruin tot aan je tenen te spannen om ze daarna weer compleet te ontspannen. Ondertussen adem je al je negatieve gedachten en gevoelens uit.

Wees bewust van jezelf en je ademhaling. Wanneer je uitademt herhaal je een aantal keer je naam en vraag je alleen maar om het beste. Als je dit hebt gedaan verander je het herhalen van je naam en begin je 'wat is de naam van mijn gids (beschermengel)?' te vragen. Dit hoeft niet hardop, het kan ook in je gedachten. Ontspan volledig, wees stil en luister. Je zult niet werkelijk iets horen, maar blijf ontspannen als je merkt dat er één naam of meer door je gedachten gaan spelen. Als het meer dan één naam is, vraag dan of het meer specifiek kan zijn en je zult merken dat één bepaalde naam steeds sterker zal worden. Dit is de naam van je gids.

Onthoud dat jij altijd de controle hebt, en dat je gids alleen maar met je zal werken wanneer jij daar om vraagt. Ze hebben totaal de wens niet controle over jou te hebben en zullen altijd en alleen helpen en voor je zorgen met de zuiverste liefde en begrip.

Je kunt ze altijd vragen om weg te gaan, ze zullen dat dan ook doen.

Zodra je je op je gemak voelt met je gids kun je beginnen met ze te praten, ze alles vragen (alle middelen zijn toegestaan) en ze vertellen over je angsten, zorgen, wensen en ambities. Ze zullen altijd met veel geduld, liefde en begrip naar je luisteren (in tegenstelling tot een heleboel mensen vandaag de dag) en beter nog... zij vertellen tenminste niets door! Je kunt zelfs al je woede op hen afreageren, ze zullen het met genoegen verzamelen en van je af nemen.

Als je vindt dat je geen antwoord op een vraag hebt gekregen, blijf dan geduldig want meer dan waarschijnlijk zal het antwoord komen als de tijd daar rijp voor is.

Ik hoop dat iedereen zijn beschermengel zal vinden, ik heb de mijne al gevonden. Succes!Verder in deze categorie:

De kracht van Tai Chi

De zin van het paranormale

Zoek je ziel

Magnetiseren tegen klachten

Pendelen; waarzeggen in vier stappen

Just go with the flow

Stoomcursus Zenboeddhisme


advertentie  
advertentie


advertentie


advertentie