Ga naar de NIEUWE Homepage van tooStylish.com - Dé fashion en lifestyle portaal voor vrouwenlogin op tooStylish:

Warning: Variable passed to each() is not an array or object in C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php on line 458 Call Stack: 0.2052 211760 1. {main}() C:\inetpub\toostylish.com\page.php:0 0.2220 250480 2. require('C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php') C:\inetpub\toostylish.com\page.php:3 0.2233 678424 3. each() C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php:458
gebruikersnaam:


wachtwoord:

 onthoud gegevens


Nog geen lid?
Schrijf je nu gratis in
en maak kans op een
geweldige prijs !


Voeg tooStylish.com
toe aan je Favorieten


Maak tooStylish.com
je Homepage

advertentie

advertentie
Tips om een man te veroveren!

Marcello
klik hier om dit artikel door te sturen naar een vriend of vriendin  email naar vriend(in)

klik hier om re reageren op dit artikel reageer op dit artikel

Tips van een man voor ons vrouwen, met dank aan onze gastschrijver Marcello!

Oké dames, natuurlijk willen jullie graag versierd worden. Maar de moderne man is ook echt niet vies van vrouwelijke avances. Dat vinden wij mannen niet alleen makkelijk, maar ook best spannend. Dus laat die girlpower lekker gaan en gebruik de onderstaande 'man-goedgekeurde-versiertips'.

Tip 1: Humor
Net als jullie zijn wij mannen zeer gesteld op humor. Niet dat we in de kroeg aan je vinger mogen trekken tot je trompet schalt, maar wat subtieler graag. Een knipoog mag, maar leg het er niet te dik op want dat vinden we snel sletterig. Onderling zijn we daar zeker niet vies van (en dat is een understatement), maar van vrouwen verwachten we toch intelligentere grappen.

Tip 2: Lekker direct
Het komt niet snel uit eigen mond, maar jullie blaadjes schreeuwen het op de voorpagina: vrouwen willen one-night stands. Wij ook! Dus we hoeven niet tot diep in de nacht jullie drankjes te betalen, en kunnen dus best wat sneller richting huis gaan. Ben je d'r voor in en het klikt? Breng het dan ook lekker direct. Liefst wel charmant en met humor (zie tip 1).

Tip 3: Openingszinnen
Openingszinnen mogen, want dat is eigenlijk de ideale combinatie van tip 1 en 2: direct en grappig graag. Vraag ons gerust om een vuurtje, want die is zo cliché dat het grappig is en lekker direct. Liever geen ijsklontjes op de grond gooien met de tekst "zo, het ijs is gebroken", dan lopen we weg. "Ken ik jou niet ergens van" is een veilige. Niet origineel, maar onze aandacht heb je.

Tip 4: Sexy en verzorgd
Schoonheid zit aan de binnenkant zeggen ze, maar een zoete perzik met schimmelvelletje is ook geen feest. We zien jullie dus graag goed verzorgd en sexy gekleed. We zijn niet wild van push-up's (voelen we ons genaaid) maar vinden we wel mooi. Het is medisch-psychologisch-klinisch bewezen dat mannen visueel zijn ingesteld, dus maak er gerust misbruik van.

Tip 5: Tikkeltje arrogant
De laatste tip sluit mooi aan op voorgaande tips, want ons jagersinstinct behoeft ook de nodige aandacht. Maak het ons niet te makkelijk, er moet nog wat eer worden behaald. Dus plotseling twijfelen of je blijft slapen mag. Dan doen we graag moeite om je over te halen. Voor een vervolgdate mag je ook best doen alsof je het eigenlijk te druk hebt. Laat ons dan met een goed restaurant komen, want we spelen graag de gentleman.

Bovenstaande tips bieden geen garantie voor de toekomst en tooStylish staat niet in voor eventuele (psychische) gevolgen. Leuke ervaringen en uitnodigingen voor bruiloften (als gevolg van deze tips) kunnen onder dit artikel worden geplaatst.Verder in deze categorie:

Vijftien procent van de mannen faked een orgasme

Doe meer met je seksuele creativiteit

Zoete, eetbare en spannende lingerie

Mars vs Venus: een aantal statistieken

Als hij jaloers is

Seks met je ex

Nog steeds single... wat nu?


advertentie  
advertentie


advertentie


advertentie