Ga naar de NIEUWE Homepage van tooStylish.com - Dé fashion en lifestyle portaal voor vrouwenlogin op tooStylish:

Warning: Variable passed to each() is not an array or object in C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php on line 458 Call Stack: 0.1926 211760 1. {main}() C:\inetpub\toostylish.com\page.php:0 0.2092 250480 2. require('C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php') C:\inetpub\toostylish.com\page.php:3 0.2108 678424 3. each() C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php:458
gebruikersnaam:


wachtwoord:

 onthoud gegevens


Nog geen lid?
Schrijf je nu gratis in
en maak kans op een
geweldige prijs !


Voeg tooStylish.com
toe aan je Favorieten


Maak tooStylish.com
je Homepage

advertentie

advertentie
Start je eigen beautysalon

Eva
klik hier om dit artikel door te sturen naar een vriend of vriendin  email naar vriend(in)

klik hier om re reageren op dit artikel reageer op dit artikel

Droom je al jaren van een eigen beautysalon? Maar durf je geen echte stappen te ondernemen? No worries, wij helpen je bij het begin van je eigen onderneminkje.

Stap 1. Doe goede research om er zeker van te zijn dat je alle aspecten aankan die komen kijken bij het hebben van je eigen beauty salon. Daarnaast doe je research naar concurrenten (in de buurt), hoe kan je je onderscheiden van hen? Wat zijn je unique selling points?

Stap 2. Zorg ervoor dat alles financieel goed is geregeld. Je hebt een beginkapitaal nodig. Ga naar je bank en bespreek alle opties, zij helpen je ook om aan alle informatie te komen bij het starten van je eigen bedrijf. Waarschijnlijk zul je geld moeten lenen. Hiervoor heb je een goed ondernemingsplan nodig, dus zorg dat iemand je hierbij helpt en kom met een eerlijk plan. Incasseer goed waar de kansen liggen en waar de bedreigingen. Op deze manier voorkom je dat je voor verassingen komt te staan.

Stap 3. Kies een goede locatie, deze is zeer bepalend voor het succes van je beautysalon. Het is belangrijk dat de locatie goed bereikbaar is, in een drukke straat of een winkelcentrum. Als je al een lange lijst cliënten hebt, vinden ze wel de weg naar je, waar je ook zit. Maar als je net om de hoek komt kijken is het belangrijk dat je makkelijk te vinden bent.

Stap 4. Creëer een ontspannen omgeving, cliënten willen zich graag op hun gemak voelen. Zorg er ook voor dat alles schoon is en fris ruikt, de handboeken etc.

Stap 5. Bied een ruime keuze aan behandelingen aan. Veel mensen willen graag hun haar, nagels en gezicht laten doen in dezelfde beautysalon, in plaats van in drie verschillende salons. Het is wel goed om je te specialiseren op een bepaald gebied. Zorg er ook voor dat je de juiste producten verkoopt, als mensen een product herkennen zal dat ze naar je salon trekken of als producten goed bevallen, zullen ze ook sneller terug komen.

Stap 6. Neem gediplomeerd en goed personeel aan. Als eigenaresse ben jij er voor verantwoordelijk dat al je personeel weet waar hij/zij mee bezig is en dat de cliënten met een tevreden gevoel weer naar huis gaan. Geef al je personeel een contract en 'handleiding' waarin alles zwart op wit staat om problemen te voorkomen.

Stap 7. Zorg ervoor dat je klanten altijd tevreden zijn. Bij deze business is mond-tot-mond reclame de belangrijkste die er is. Als je cliënten tevreden weggaan, zullen zij het adres weer doorgeven aan vrienden, familie en collega's. Alles staat of valt bij je reputatie, hou deze dus goed. Geef klanten bijvoorbeeld korting, special offers of andere extra service en grijp meteen in als je merkt dat een klant niet tevreden is. Verzamel contactgegevens, email en telefoonnummers zodat je je klanten op de hoogte kan houden over nieuwe producten, behandelingen of special offers.Verder in deze categorie:

Leer goed om met te gaan met geld

Shoppen in Hannover

Feng Shui je slaapkamer

De kracht van Tai Chi

Breng de zomer in je huis

Haal meer uit een salarisonderhandeling

Seksisme op de werkvloer


advertentie  
advertentie


advertentie


advertentie