Ga naar de NIEUWE Homepage van tooStylish.com - Dé fashion en lifestyle portaal voor vrouwenlogin op tooStylish:

Warning: Variable passed to each() is not an array or object in C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php on line 458 Call Stack: 0.1963 212016 1. {main}() C:\inetpub\toostylish.com\page.php:0 0.2129 250736 2. require('C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php') C:\inetpub\toostylish.com\page.php:3 0.2145 678680 3. each() C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php:458
gebruikersnaam:


wachtwoord:

 onthoud gegevens


Nog geen lid?
Schrijf je nu gratis in
en maak kans op een
geweldige prijs !


Voeg tooStylish.com
toe aan je Favorieten


Maak tooStylish.com
je Homepage

advertentie

advertentie
Tover je kamer om!

Dewi
klik hier om dit artikel door te sturen naar een vriend of vriendin  email naar vriend(in)

klik hier om re reageren op dit artikel reageer op dit artikel

Best tevreden met de kleuren in jouw huis maar vind je dat het wel iets extra's kan gebruiken? Wil je je slaapkamer iets romantischer maken maar geen zin om dit met allerlei frutseltjes te doen? Doe het simpel!

De uitkomst voor iedereen die zijn kamer wilt veranderen zonder het behang eraf te hoeven krabben en niet uren lang naar een andere kleur te zoeken is nu de uitkomst: de partoonroller! Dit is een verfroller met een sjabloon erbovenop waarmee je je muur in no-time omtovert. Er zijn verschillende patronen verkrijgbaar, dus helemaal naar jouw smaak aan te passen.

Start met het goed inrollen van de schuimroller op een verfbakje. Pas hierbij op dat de gebogen kant van de roller omhoog wijst bij het inrollen. Bij het afrollen moet de gebogen kant naar de muur wijzen. Een muur met een lengte van 3,5 meter kan gemakkelijk in een keer gerold worden. Als advies wordt meegegeven om, voor het rollen van een nieuwe baan, de sponsrol weer even met verf in te rollen.

Tips voor een supermuur:
- Oefen eerst even op een stuk krant of papier.
- Zoek tijdens dit oefenen naar de juiste dikte van de verf, door middel van verdunnen tot de gewenste vloeibaarheid en dekking is bereikt.
- Latexverf op waterbasis wordt geadviseerd.
- Zet tijdens het rollen op de muur niet te veel kracht, er is dan een kans dat de roller uitglijdt. Laat de roller het werk doen!
- Voor een mooi begin en einde van de banen wordt geadviseerd een strook schildersplakband aan de plafond- en plintrand te plakken, waarop je met potloodstrepen een verdeling voor de te rollen banen maakt.
- Houd een stuk karton tegen het plafond bij het beginnen aan een nieuwe baan. Zo wordt het plafond niet geraakt door de verfroller.
- Werk van boven naar beneden.Verder in deze categorie:

Feng Shui je slaapkamer

Breng de zomer in je huis

Weg vlek!

Muurdecoratie op maat

De herfst in huis

Rood, oranje en geel in huis

Haal het maximale uit je huis


advertentie  
advertentie


advertentie


advertentie