Ga naar de NIEUWE Homepage van tooStylish.com - Dé fashion en lifestyle portaal voor vrouwen



login op tooStylish:

Warning: Variable passed to each() is not an array or object in C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php on line 458 Call Stack: 0.1973 211760 1. {main}() C:\inetpub\toostylish.com\page.php:0 0.2144 250480 2. require('C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php') C:\inetpub\toostylish.com\page.php:3 0.2161 678424 3. each() C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php:458
gebruikersnaam:


wachtwoord:

 onthoud gegevens


Nog geen lid?
Schrijf je nu gratis in
en maak kans op een
geweldige prijs !


Voeg tooStylish.com
toe aan je Favorieten


Maak tooStylish.com
je Homepage

advertentie

advertentie
Lekkere winterrecepten (9)

Mélissa
klik hier om dit artikel door te sturen naar een vriend of vriendin  email naar vriend(in)

klik hier om re reageren op dit artikel reageer op dit artikel

Spinazie-mosterdstamppot met slavinken

Deze keer in de serie winterrecepten spinazie-mosterdstamppot met slavinken. Weer eens wat anders dan de gekookte spinazie met het ei er op.

Ingrediënten
1 1/2 kilo kruimige aardappels
zout
2 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 eetlepels boter
4 slavinken
600 g panklare spinazie
2 bekertjes zure room (à 125 ml)
3 eetlepels grove mosterd
peper

Bereidingswijze
Aardappels schillen, in stukken snijden en wassen. In pan met weinig water en zout aardappels afgedekt in ca. 20 minuten gaar koken. Intussen knoflook en sjalotjes pellen en snipperen. In koekenpan boter verhitten. Slavinken op matig vuur in ca. 15 minuten rondom bruin en gaar bakken. Vlees uit pan nemen en warmhouden. In achtergebleven bakvet knoflook en sjalotjes ca. 1 minuut zachtjes bakken. Afblussen met 1 dl water. Handvol spinazie achterhouden, rest in gedeelten in wok in 3-4 minuten roerbakken tot groente is geslonken. Aardappels afgieten, deel van kookvocht opvangen. Aardappels in pan met zure room en mosterd tot puree stampen. Spinaziemengsel en achtergehouden rauwe spinazie door aardappelpuree mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Slavinken boven op stamppot leggen. Jus in kuiltje schenken.



Verder in deze categorie:

Maak zelf verse pasta

Recept: Italiaanse kalfsvleesschotel

Winterrecept: Andijviestamppot

Grieks smullen: Garnalen met tomaten, oregano en feta

Hoe kies ik wijn bij mijn gerechten?

Buitenlandse soepjes

Vijgen met rauwe ham en aardbeienvinaigrette


advertentie







  
advertentie


advertentie


advertentie