Ga naar de NIEUWE Homepage van tooStylish.com - Dé fashion en lifestyle portaal voor vrouwenlogin op tooStylish:

Warning: Variable passed to each() is not an array or object in C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php on line 458 Call Stack: 0.1906 212016 1. {main}() C:\inetpub\toostylish.com\page.php:0 0.1923 250736 2. require('C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php') C:\inetpub\toostylish.com\page.php:3 0.1936 678680 3. each() C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php:458
gebruikersnaam:


wachtwoord:

 onthoud gegevens


Nog geen lid?
Schrijf je nu gratis in
en maak kans op een
geweldige prijs !


Voeg tooStylish.com
toe aan je Favorieten


Maak tooStylish.com
je Homepage

advertentie

advertentie
Judith Osborn is een Smart blondje

Gera
klik hier om dit artikel door te sturen naar een vriend of vriendin  email naar vriend(in)

klik hier om re reageren op dit artikel reageer op dit artikel

De populaire Nederlandse ontwerpster Judith Osborn gaat binnenkort een eigen versie uitbrengen van de hippe kleine auto Smart. De auto wordt slechts in een oplage van vijftig stuks gemaakt in zowel een vrouwen- als een mannenversie. Tijdens de modeshow Judith on Wheels die op 28 maart plaats zal vinden, worden de twee versies van de opgeleukte auto aan het grote publiek getoond, samen met de najaarscollectie voor 2006/2007.

Voor de damesSmart heeft Judith voor warme kleuren gekozen: perzik, knalroze, zalm en warmrood, en de mannenvariant is juist voorzien van frisse en sportieve blauwe- en groentinten. Dé perfecte stadsauto voor de flitsende fashionista en modeliefhebbende man die graag goed voor de dag komt. Vanaf 1 april zijn de autootjes met de naam 'Smart by Judith Osborn' verkrijgbaar.

De koper van de auto ontvangt bij het modeaccessoire op wielen een set van negen stickers die bekende oneliners van de blonde fashiondesigner bevatten. Daarnaast is het mogelijk extra stijlvol voor de dag te komen in een speciaal shirt van Judith Osborn Originals met de veelzeggende opdruk smart girl of smart boy.

Naast de samenwerking met Smart waardoor Judith als designer een debuut maakt op de automarkt, zal ze in mei ook een eigen lijn van schoolartikelen uitbrengen, alweer met oog op het schooljaar 2006/2007. Deze uitgebreide collectie met leuzen als 'MISs Verstand', 'Lieveheersmeisje' en 'The only way is up' zal onder andere te vinden zijn op de Schoolcampus van de V&D en bij de Bruna.Verder in deze categorie:

Samsung's Allure nu ook in paars met wit

Wederom speciale Pink Ribbon gsm's

GSM met 8 megapixel camera

Slanke gsm van Sony Ericsson

De nieuwe iPhone

Bugatti Veyron par Hermès

Dress up your phone!


advertentie  
advertentie


advertentie


advertentie