Ga naar de NIEUWE Homepage van tooStylish.com - Dé fashion en lifestyle portaal voor vrouwenlogin op tooStylish:

Warning: Variable passed to each() is not an array or object in C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php on line 458 Call Stack: 0.2081 211536 1. {main}() C:\inetpub\toostylish.com\page.php:0 0.2101 250256 2. require('C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php') C:\inetpub\toostylish.com\page.php:3 0.2114 678200 3. each() C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php:458
gebruikersnaam:


wachtwoord:

 onthoud gegevens


Nog geen lid?
Schrijf je nu gratis in
en maak kans op een
geweldige prijs !


Voeg tooStylish.com
toe aan je Favorieten


Maak tooStylish.com
je Homepage

advertentie

advertentie
Ouderwetse hachee met rode kool

Nathalie
klik hier om dit artikel door te sturen naar een vriend of vriendin  email naar vriend(in)

klik hier om re reageren op dit artikel reageer op dit artikel

Hachee met verse rode kool is typische winterkost. 's Zomers moet je er niet aan denken, maar 's winters is het heerlijk!

Ingrediënten
800 gr. runderlappen, in blokjes
1 rode kool
3 uien in halve ringen
3 laurierblaadjes
6 kruidnagels
2 eetlepels azijn
1 runderbouillontablet
3 ml. vloeibare zoetstof
Peper en zout

Bereiding
Bak het vlees aan en laat het vocht dat uit het vlees komt helemaal verdampen. Bak het daarna aan alle kanten bruin. Voeg de uien toe en bak deze even mee. Voeg het bouillonblokje, peper, zout, laurierblaadjes, 4 kruidnagels en 1 eetlepel azijn toe. Vul de pan met water, zodat het vlees net onder staat. Alles goed doorroeren en aan de kook brengen. Daarna het vuur zo laag zetten dat het vlees lekker suddert. Laat het geheel minstens 3 uur sudderen. Roer af en toe door de pan en voeg zonodig wat water toe. Altijd met beetjes omdat de saus door de uien vanzelf indikt. De hachee hoeft niet te worden gebonden als je het vochtgehalte goed in de gaten houdt. Mocht je toch teveel water hebben gebruikt, dan kun je een beetje maizena toevoegen.

Snijd tijdens het sudderen de rode kool heel dun. Zet dit samen met de 2 overgebleven kruidnagels en 1 eetlepel azijn in water met een beetje zout op. Laat dit 45 minuten zachtjes gaar stoven. Regelmatig doorroeren. Voeg zonodig water toe. Laat de rode kool helemaal indikken totdat hij rood en glanzend is geworden. Voeg op het laatst de zoetstof toe. De rode kool dus niet afgieten! Schep de rode kool in een cirkel op een bord en leg de hachee in het midden.Verder in deze categorie:

Beperk de beauty-schade

Must-go: Aspen

Breng je emoties in balans

Small Talk: Zelfvertrouwen en oefening

De Pil: Nederland conservatiefste land

Hoe koop je de juiste bh?

Bleken van tanden, feit of fictie?


advertentie  
advertentie


advertentie


advertentie