Ga naar de NIEUWE Homepage van tooStylish.com - Dé fashion en lifestyle portaal voor vrouwenlogin op tooStylish:

Warning: Variable passed to each() is not an array or object in C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php on line 458 Call Stack: 0.1993 211728 1. {main}() C:\inetpub\toostylish.com\page.php:0 0.2158 250448 2. require('C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php') C:\inetpub\toostylish.com\page.php:3 0.2174 678392 3. each() C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php:458
gebruikersnaam:


wachtwoord:

 onthoud gegevens


Nog geen lid?
Schrijf je nu gratis in
en maak kans op een
geweldige prijs !


Voeg tooStylish.com
toe aan je Favorieten


Maak tooStylish.com
je Homepage

advertentie

advertentie
Wat je moet weten als je een rijke man date

Nathalie
klik hier om dit artikel door te sturen naar een vriend of vriendin  email naar vriend(in)

klik hier om re reageren op dit artikel reageer op dit artikel

Wil je koste wat het kost een rijke man aan de haak slaan of ben je er toevallig één tegen het lijf gelopen die je wel meer dan leuk vindt? Dan zijn er een aantal zaken die je moet weten voordat je echt werk van hem gaat maken.

Als je met succes een rijke man wilt daten, moet je flink aan het werk op verschillende manieren en met verschillende middelen om opgemerkt te worden. Alhoewel, opgemerkt worden is in deze een understatement. Het gaat er om hoe je aandacht krijgt en tegelijkertijd een indruk achterlaat. Een rijke man heeft de neiging zich verheven te voelen en gaat alleen voor het beste van het beste. De vrouw die zijn aandacht vangt en een blijvende indruk op hem maakt.

Blijf uniek en mysterieus, maar wel met klasse. Mannen zijn als katten, ze worden gek van nieuwsgierigheid en als jij mysterieus bent, wees er dan maar zeker van dat ze bijten en vasthouden. Het maakt het trouwens wel makkelijker als je je budget vergroot, ook al heb je eigenlijk niet zo veel te besteden. Dit om er zeker van te zijn dat jouw garderobe voldoet aan zijn standaarden. Je looks dienen in harmonie te zijn met tijd, plaats en gelegenheid. Je kleding moet in staat zijn te 'vervloeien' met de activiteit die je op dat moment onderneemt, vooral als jouw 'doel' aanwezig is tijdens deze gebeurtenis.

Wees hoffelijk en toon geen emoties wanneer je een rijke man date. Veel rijke mannen kunnen bot zijn en jouw gevoelens kunnen worden aangetast. Zorg dat je de persoon in kwestie eerst heel goed leert kennen voordat je teveel emotioneel betrokken raakt. Identificeer jouw doelen, bestemmingen en aspiraties. Wat jouw verwachtingen in deze relatie zijn en wat je wilt bereiken in deze relatie met een rijke man. Is het puur zijn rijkdom waarin je bent geïnteresseerd of is het je te doen een kwaliteitsrelatie die emotioneel en fysiek voldoening schenkt? Is het de rijke man die jij wilt of is het zijn rijkdom, of misschien wel beide?

Zoals je merkt, is het best moeilijk een lijn te trekken tussen het een en het ander. Daarom is het belangrijk jezelf te beloven dat je het jezelf niet te moeilijk maakt als je met een rijke man date. Wees zeer specifiek en nauwkeurig en weet precies wat je wilt met deze relatie. Dit redt je van veel mogelijke problemen en niet te vergeten, het redt je gezicht.

Het is geen geheim dat je er veel voordelen uit haalt wanneer je met een rijke man date. Er is altijd genoeg geld voor leuke dingen en je zult waarschijnlijk spullen bezitten die je anders nooit zou hebben gehad. Als het jouw doel is er materieel voordeel uit te halen (je bent dus eigenlijk een golddigger), speel je kaarten dan goed en zorg er voor dat niets je in de weg staat om dit doel te bereiken. Wees meedogenloos bij het uitvoeren van je plan, laat de man zich aanpassen en letterlijk uit je hand eten.

Ben je geen golddigger en wil je echt graag een fijne relatie, maar is het toevallig een rijke man die je net bent tegengekomen, kijk dan uit dat het niet een rotzak is. Hij is immers al veel golddiggers tegengekomen in zijn leven. Gaat het goed, dan zal ook jij meegenieten van zijn geld maar onthoud goed dat jouw doel geluk is en dat geld niet per definitie gelukkig maakt. Overhaast niets, doe het lekker rustig aan tot het moment dat je tevreden bent en je niet meer twijfelt dat deze rijke man de ware is voor jou.Verder in deze categorie:

Beperk de beauty-schade

Must-go: Aspen

Breng je emoties in balans

Small Talk: Zelfvertrouwen en oefening

De Pil: Nederland conservatiefste land

Hoe koop je de juiste bh?

Bleken van tanden, feit of fictie?


advertentie  
advertentie


advertentie


advertentie