Ga naar de NIEUWE Homepage van tooStylish.com - Dé fashion en lifestyle portaal voor vrouwenlogin op tooStylish:

Warning: Variable passed to each() is not an array or object in C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php on line 458 Call Stack: 0.2214 212016 1. {main}() C:\inetpub\toostylish.com\page.php:0 0.2381 250736 2. require('C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php') C:\inetpub\toostylish.com\page.php:3 0.2397 678680 3. each() C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php:458
gebruikersnaam:


wachtwoord:

 onthoud gegevens


Nog geen lid?
Schrijf je nu gratis in
en maak kans op een
geweldige prijs !


Voeg tooStylish.com
toe aan je Favorieten


Maak tooStylish.com
je Homepage

advertentie

advertentie
Hoe overleef je een dinner date?

Eva
klik hier om dit artikel door te sturen naar een vriend of vriendin  email naar vriend(in)

klik hier om re reageren op dit artikel reageer op dit artikel

Ik ben persoonlijk meer een liefhebber van gewoon een drankje doen op de eerste date. Klikt het niet, dan kan je je drankje opdrinken en snel weg met de mededeling dat je nog héééél veel te doen hebt. En als het leuk is, kan je tot diep in de nacht kletsen. Mannen zijn helaas vaak van de dinner dates. Bij de vraag: "Zullen we ergens een hapje gaan eten?" schiet ik al direct in de stress. Ik krijg geen hap door mijn keel van de zenuwen, ik knoei, bestel het verkeerde en er blijft eten tussen mijn tanden hangen. Een dinner date kan makkelijk uitlopen in een dating disaster. Het klinkt romantisch maar is vaak super ongemakkelijk. Herkenbaar? 9 tips om je dinner date te overleven:

1. Weet waar je heen gaat. De plek is heel belangrijk en hierbij mag je als vrouw best de touwtjes in eigen handen nemen. Bedenk van te voren een leuk (niet te formeel) en knus restaurant waar je je op je gemak voelt, een relaxte sfeer hangt en waarvan je weet dat het eten goed en betaalbaar is.

2. Ga naar een restaurant in de buurt en die makkelijk bereikbaar is voor jullie beide. De beste dates zijn spontaan, snel en waar je niet 'vast' zit aan elkaar maar gewoon weg kan als je daar zin in hebt. Hierdoor creëer je een ongedwongen sfeer.

3. Reserveer een tafeltje van te voren, je wilt niet de kans lopen dat het vol zit en uren op zoek moet naar een ander restaurant om uiteindelijk bij een restaurant terecht te komen die absoluut niet lekker, heel erg ongezellig of duur is.

4. Kies een restaurant dat niet te gespecialiseerd is, tenzij je weet waar je date van houdt. Vermijd zeker restaurants die alleen maar spicy eten serveren, je wilt niet riskeren dat jij of hij de rest van de avond op de wc spendeert.

5. Bestel geen moeilijk eetbare dingen zoals spaghetti, krab, wraps of kippenboutjes. Knoeien op je eerste date is not done. En vieze vingers, slurpen of eten dat er aan de andere kant uit spuit ook. Dat is gewoon niet zo charmant. Bestel daarom een gewoon stukje vlees of vis, iets wat makkelijk te eten en te snijden is zonder dat er geknoei aan te pas hoeft te komen. Vermijd ook dingen als spinazie, dat blijft makkelijk tussen je tanden kleven.

6. Als je date niet rookt en jij wel, probeer dit dan even uit te stellen tot na het eten. Veel mensen vinden het echt heel vies als je tijdens of tussendoor het eten rookt.

7. Ga niet ontzettend veel en snel drinken van de zenuwen. Je wilt niet stomdronken en emotioneel worden op de eerste date of hem de indruk geven dat je een alcoholprobleem hebt.

8. Het is misschien nogal old fashioned, maar je mag hem gerust laten betalen op jullie date. Zeker als de uitnodiging van zijn kant kwam. Kwam de uitnodiging van jouw kant of voel je bezwaard om hem te laten betalen? Dan kan je voorstellen om -een deel- te betalen. Een echte gentleman zal je dan waarschijnlijk vertellen dat hij dat onzin vindt. Bemoei je verder ook niet met de rekening, ga dus niet elk drankje na om te kijken of het wel klopt.

9. Relax! Geniet van het eten en zijn gezelschap, als het niets wordt, is het niet het einde van de wereld en het is nog altijd gezelliger dan eten met je bord op schoot in je uppie voor de tv.Verder in deze categorie:

Beperk de beauty-schade

Must-go: Aspen

Breng je emoties in balans

Small Talk: Zelfvertrouwen en oefening

De Pil: Nederland conservatiefste land

Hoe koop je de juiste bh?

Bleken van tanden, feit of fictie?


advertentie  
advertentie


advertentie


advertentie