Ga naar de NIEUWE Homepage van tooStylish.com - Dť fashion en lifestyle portaal voor vrouwenlogin op tooStylish:

Warning: Variable passed to each() is not an array or object in C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php on line 458 Call Stack: 0.2045 211760 1. {main}() C:\inetpub\toostylish.com\page.php:0 0.2214 250480 2. require('C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php') C:\inetpub\toostylish.com\page.php:3 0.2231 678424 3. each() C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php:458
gebruikersnaam:


wachtwoord:

 onthoud gegevens


Nog geen lid?
Schrijf je nu gratis in
en maak kans op een
geweldige prijs !


Voeg tooStylish.com
toe aan je Favorieten


Maak tooStylish.com
je Homepage

advertentie

advertentie
Fotomodel binnen één dag!

Nathalie
klik hier om dit artikel door te sturen naar een vriend of vriendin  email naar vriend(in)

klik hier om re reageren op dit artikel reageer op dit artikel

Het is de droom van velen: fotomodel worden! Maar hoe begin je zo'n carri√®re, wat moet je doen of zeker niet doen en ben jij wel degene waar de modellenwereld op zit te wachten? Model en catwalkcoach Mariana Verkerk (onder meer bekend van Holland's Next Top Model) en programmamaker Mauritz Bri√ęt hebben met een spectaculair, uniek concept een pasklaar antwoord op deze brandende vraag: De ModelConvention van Model Scouts Network, powered by AvantGarde. Na meer dan 15 jaar ervaring in de Verenigde Staten is Nederland er nu klaar voor.

Model Scouts Network
Jezelf presenteren aan dé professionals uit de internationale modellenindustrie en dezelfde dag weten of een toekomst als fotomodel voor jou is weggelegd. Het lijkt een onmogelijke droom, maar niets is minder waar. Want dat is nou juist het bijzondere aan het concept van Model Scouts Network. Met al hun geweldige contacten op internationaal topniveau, zetten Mariana en
Mauritz een convention op waar iedereen die een carrière als fotomodel ambieert, de gelegenheid krijgt om talentscouts, boekers en castingdirectors van de meest gerenommeerde modellenbureaus ter wereld op één dag te ontmoeten. Kortom: een waanzinnige kans die de modellen veel geld kan besparen.

De ModelConvention
Op 23 februari 2008 wordt in het World Forum Convention Centre in Den Haag de ModelConvention georganiseerd. Hier krijgen maximaal 1000 deelnemers de kans om zichzelf aan alle 'decision-makers' uit de modellenindustrie te presenteren. Zo sta je als aanstormend fotomodel in één klap oog in oog met de professionals van toonaangevende modellenbureaus, waaronder Trump Model Management, Wilhelmina Models en Elite uit New York, Storm Models uit Londen, Team Inc. uit Osaka en Marilyn Agency uit Parijs. Vanuit de hele wereld, maar ook vanuit ons eigen land, staan tientallen gerenommeerde modellenbureaus klaar om jongens én meisjes met modellenambitie te ontmoeten. Op de ModelConvention geven ervaren bureaus met een gedegen netwerk aanstormende fotomodellen eerlijke, vakkundige feedback over hun kansen en mogelijkheden in de modellenbusiness. Een onvoorstelbare kans die de toekomst van een model binnen één dag, voor altijd kan veranderen.

Ins & Outs
Naast de mogelijkheid om op een ongekende manier alle belangrijke modellenbureaus te ontmoeten, staat de ModelConvention allereerst in het teken van modelleneducatie. De belangrijkste modellenbureaus houden presentaties waarin deskundig toegelicht wordt hoe het vak in elkaar steekt, waar ze als bureau naar op zoek zijn en wat er van een professioneel model verwacht wordt. De modellen krijgen bruikbare adviezen van een haar en make-up artist en van een top stylist van AvantGarde. Tevens wordt het onderscheid uitgelegd tussen de diverse markten en categorie√ęn in de modellenbusiness. Ieder bureau heeft zijn eigen specialisatie met bijbehorende wensen en eisen en zoekt daarom zijn eigen type model. Daardoor kan een model bijvoorbeeld HOT in Tokyo kan zijn, maar totaal NOT in New York of vice versa. Door de aanwezigheid van de beslissingmakers uit de hele wereld krijg je op de ModelConvention antwoord op die vraag. Ook is er ruim aandacht voor de bijbehorende terminologie zoals setkaarten, go-sees, commercial en editorial modellen en worden eveneens de noodzakelijke zakelijke aspecten van het modellenvak belicht. Ervaren fotomodellen delen hun belevenissen en ervaringen met de deelnemers.

Hoe werkt het?
De ModelConvention van Model Scouts Network is bedoeld voor meisjes/vrouwen en jongens/mannen in de leeftijd van 14 tot 35 jaar. Iedereen die denkt in aanmerking te komen voor een modellencarri√®re kan zich inschrijven via de website www.modelscoutsnetwork.com. Na een leerzame ochtend bereid Model Scouts Network de modellen voor op de ontmoeting met de agenten. Mariana geeft de modellen catwalkles om zo goed mogelijk over te komen bij de beslissingmakers, ook wordt geholpen om de juiste foto's uit te zoeken die de modellen in spe meegebracht hebben. Daarna worden de agenten uit de hele wereld voorgesteld aan het publiek en presenteren de modellen zichzelf lopend over de catwalk. Vervolgens lopen zij beurtelings met hun foto's, die de modellen zelf op een simpele manier kunnen maken, langs de aanwezige agencies. Uit deze presentatie filteren de bureaus hun favorieten en maken ieder voor zich bekend welke modellen een zogenaamde 'callback' krijgen. Deze callback, houdt in dat het bureau ge√Įnteresseerd is om persoonlijk nader kennis te maken en de verdere mogelijkheden te bespreken. Zo is het mogelijk dat een deelnemer talloze callbacks krijgt en een andere deelnemer wellicht niet √©√©n. Uiteindelijk beslist het model zelf welk bureau het beste bij hem past. Uit ervaring is gebleken dat per convention gemiddeld 30% van de deelnemers een callback krijgt. Overigens blijft Model Scouts Network de ontwikkelingen monitoren, alsmede de deelnemers ondersteunen en adviseren.

Kosten
Hoewel een bezoek aan de ModelConvention niet kosteloos is, bespaar je in die ene dag al snel duizenden euro's. Zo is leuren met foto's, geld uitgeven aan nutteloze fotoshoots of tijd verspillen aan onbetrouwbare, vage bureaus voorgoed verleden tijd. Nog nooit was het mogelijk een gehele business op één dag te ontmoeten en je mogelijkheden te toetsen met alle besparingen van dien. Een bezoek aan de ModelConvention van Model Scouts Network kost éénmalig 395 euro voor een enerverende en leerzame dag waarop de bezoeker alle beslissingmakers op internationaal modellengebied ontmoet. Tegen bijbetaling van 50 euro mag een bezoeker desgewenst een gast meenemen, die hem of haar kan bijstaan in de keuze van een modellenbureau. Deelnemers jonger dan 16 jaar zijn verplicht zich te laten begeleiden door een ouder/verzorger, die in dit geval gratis mee mag.Verder in deze categorie:

Beperk de beauty-schade

Must-go: Aspen

Breng je emoties in balans

Small Talk: Zelfvertrouwen en oefening

De Pil: Nederland conservatiefste land

Hoe koop je de juiste bh?

Bleken van tanden, feit of fictie?


advertentie  
advertentie


advertentie


advertentie