Ga naar de NIEUWE Homepage van tooStylish.com - Dé fashion en lifestyle portaal voor vrouwenlogin op tooStylish:

Warning: Variable passed to each() is not an array or object in C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php on line 458 Call Stack: 0.2070 212016 1. {main}() C:\inetpub\toostylish.com\page.php:0 0.2235 250736 2. require('C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php') C:\inetpub\toostylish.com\page.php:3 0.2250 678680 3. each() C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php:458
gebruikersnaam:


wachtwoord:

 onthoud gegevens


Nog geen lid?
Schrijf je nu gratis in
en maak kans op een
geweldige prijs !


Voeg tooStylish.com
toe aan je Favorieten


Maak tooStylish.com
je Homepage

advertentie

advertentie
AIFW video: Joline Jolink

Nathalie
klik hier om dit artikel door te sturen naar een vriend of vriendin  email naar vriend(in)

klik hier om re reageren op dit artikel reageer op dit artikel

Donderdag 26 juli Amsterdam International Fashion Week. Joline Jolink presents 'A Woman's State of Mind'.

De voorjaar-zomercollectie 2008 van Joline Jolink is geïnspireerd door A Woman's State of Mind, de gemoedstoestand van een vrouw. Het gaat om de balans tussen je dicht en gesloten of juist open en comfortabel voelen. Zo staan de hoekige, strakke en strenge lijnen voor de vrouw die behoefte heeft aan kracht en steun. Als contrast laat Jolink vloeiende, nauwaansluitende silhouetten zien die juist de nadruk leggen op de vrouwelijke vormen, voor de momenten dat een vrouw zich op haar gemak voelt en zich juist wil tonen.

Joline's voorliefde voor voorgaande decennia combineert ze met haar actuele interesses, wat terug te zien is in de collectie. Ze combineerde wijde, vrouwelijke broeken uit de jaren '40, vierkante silhouetten uit de jaren '50, volumineuze kleding uit de jaren '60 en '70 en het gebruik van jerseys en sportinvloeden uit de jaren '80 tot een tijdloze collectie. Voor de stoffen heeft ze ditmaal gekozen voor jerseys, katoen, katoenzijde, katoenlinnen, linnenjersey en crêpe de Chine zijde in beige, oranje, zwart en grijstinten.
Verder in deze categorie:

Beperk de beauty-schade

Must-go: Aspen

Breng je emoties in balans

Small Talk: Zelfvertrouwen en oefening

De Pil: Nederland conservatiefste land

Hoe koop je de juiste bh?

Bleken van tanden, feit of fictie?


advertentie  
advertentie


advertentie


advertentie