Ga naar de NIEUWE Homepage van tooStylish.com - Dé fashion en lifestyle portaal voor vrouwenlogin op tooStylish:

Warning: Variable passed to each() is not an array or object in C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php on line 458 Call Stack: 0.1915 211760 1. {main}() C:\inetpub\toostylish.com\page.php:0 0.2088 250480 2. require('C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php') C:\inetpub\toostylish.com\page.php:3 0.2104 678424 3. each() C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php:458
gebruikersnaam:


wachtwoord:

 onthoud gegevens


Nog geen lid?
Schrijf je nu gratis in
en maak kans op een
geweldige prijs !


Voeg tooStylish.com
toe aan je Favorieten


Maak tooStylish.com
je Homepage

advertentie

advertentie
Preview: Thomas Sabo fall-winter 2007

Nathalie
klik hier om dit artikel door te sturen naar een vriend of vriendin  email naar vriend(in)

klik hier om re reageren op dit artikel reageer op dit artikel

Het Duitse sieradenmerk Thomas Sabo is bij onze oosterburen al enorm groot, maar ook hier in Nederland begint het merk met de hippe zilveren sieraden terrein te winnen. Wij geven je vast een voorproefje op de nieuwe najaarscollectie van 200/2008.

Seduction - made in paradise
Verleidelijk! Als Eva ze in het paradijs zou hebben mogen aanschouwen, zou haar dat niet onbewogen hebben gelaten. Met de zilveren slang en de aanlokkelijke twinkelende appel van de nieuwe sterling zilver collectie is verleiding definitief gepromoveerd tot een zelfstandige kunstvorm. Maar wie nu wie verleidt, is niet meer zo duidelijk als voorheen. De vrouw de man? De man de vrouw? Of de sieraden alletwee? Slang en appel behoren tot de symbolen met de sterkste uitdrukkingskracht. Thomas Sabo heeft ze op moderne wijze geïnterpreteerd en geplaatst in de context van de laatste modeontwikkelingen. De hoge eisen die aan het design zijn gesteld en het grote aandeel handwerk maken ze voor iedereen die gevoelig is voor stijl en kwaliteit bijzonder begerenswaardig.

Lion Heart
De uitermate succesvolle 'Rebel at heart'-reeks begint een nieuw tijdperk. Met het herfst-winterseizoen wordt de collectie uitgebreid met waarlijk koninklijke juwelen. Thematisch zijn de nieuwe armbandjes, ringen en kettingen gericht op de Middelleeuwen. Esthetisch zijn ze geheel gericht op de modieuze actualiteit. Richard Leeuwenhard zou vast en zeker een enthousiaste klant van het designerlabel zijn geworden, bij al die vonkelende kronen, ridderlijke zwaarden, Bourbonse leliën en heraldieke uitstapjes. De intensieve symbolische kracht van de nieuwe juwelen dient alle sterke karakters als uithangbord van hun doorzettingsvermogen. En als memento aan hun wil om zich sterk te maken voor een zaak en daarbij de majestueuze waardigheid niet te verliezen.

Ever-lasting Love
De in februari 2007 voor het eerst gepresenteerde en met enthousiasme ontvangen Unisex-lijn wordt vanaf de herfst aangevuld met nieuwe markante juwelen. Met deze aanvulling van de rock-'n-roll-reeks laat onder andere de partnergedachte zich op nog moderner en gevarieerder wijze uitdrukken dan dat het alleen via ringen mogelijk zou zijn, want vanaf nu zijn er ook nog aantrekkelijke armbanden, dog tags en tanden verkrijgbaar. Een goed voorbeeld zijn de hoogwaardige leren armbanden. Zij kunnen met eigen gravures worden geïndividualiseerd. Versterkt door de mogelijkheid er bedels aan te kunnen rijgen die een heel persoonlijke betekenis hebben, prikkelen de armbandjes uitermate tot eigen creaties en intieme bekentenissen. Het ligt in de lijn der verwachtingen, dat wij ook dit keer de nieuwe juwelen snel bij popsterren, DJ's en andere expressieve persoonlijkheden zullen mogen bewonderen.

De Thomas Sabo herfst-wintercollectie ligt vanaf augustus in de winkels. Neem voor verkooppunten contact op met Feniom NV in België, telefoonnummer 0032 13522237. Vanaf juli 2007 is de nieuwe collectie te bekijken via de website www.thomassabo.com.Verder in deze categorie:

Beperk de beauty-schade

Must-go: Aspen

Breng je emoties in balans

Small Talk: Zelfvertrouwen en oefening

De Pil: Nederland conservatiefste land

Hoe koop je de juiste bh?

Bleken van tanden, feit of fictie?


advertentie  
advertentie


advertentie


advertentie