Ga naar de NIEUWE Homepage van tooStylish.com - Dé fashion en lifestyle portaal voor vrouwenlogin op tooStylish:

Warning: Variable passed to each() is not an array or object in C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php on line 458 Call Stack: 0.2027 211760 1. {main}() C:\inetpub\toostylish.com\page.php:0 0.2196 250480 2. require('C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php') C:\inetpub\toostylish.com\page.php:3 0.2221 678424 3. each() C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php:458
gebruikersnaam:


wachtwoord:

 onthoud gegevens


Nog geen lid?
Schrijf je nu gratis in
en maak kans op een
geweldige prijs !


Voeg tooStylish.com
toe aan je Favorieten


Maak tooStylish.com
je Homepage

advertentie

advertentie
Keep the George, lose the Bush

Gera
klik hier om dit artikel door te sturen naar een vriend of vriendin  email naar vriend(in)

klik hier om re reageren op dit artikel reageer op dit artikel

George Clooney lijkt nooit te gaan vervelen en bovendien wordt hij ieder jaar weer knapper... Zijn naamgenoot George Bush valt niet bepaald in de smaak bij het grote publiek. Behalve dat hij zijn looks niet mee heeft, weet hij ook niet veel zieltjes te winnen met zijn standpunten en Mr. Clooney -met een stuk minder mediatraining- is een whole lot beter in het charmeren van het publiek en het doen van opvallende en in de smaak vallende uitspraken. Daarom willen we bij deze een andere George als president en de t-shirts van Misters and Misses helpen ons om onszelf uit te drukken!

Misters and Misses is een Canadees bedrijf dat wordt gerund door twee jonge, creatieve meiden Angela en Tamara. De 'Clooney Collection' is één van hun eerste projecten die ze vanwege twee aannemelijke redenen op hebben gestart. In de eerste plaats zijn ze er beiden over eens dat George een geweldige man is. "Hij is the total package guy. Ik weet zeker dat ik verder niet met redenen hoef te komen, maar doe het toch maar: Hij is intelligent, meelevend, aanwezig en, o ja, hij is ook geen straf om naar te kijken".

De tweede reden voor het lanceren van de 'Clooney Collection' is dat de oprichters van het bedrijf spuugzat worden van de andere George. "Er is een reden dat we de keep the george, lose the bush campagne zijn begonnen. We raken gewoon zwaar geflipt van die andere George. Je weet wel welke... diegene die de baas is van -volgens zeggen- het grootste leger van de wereld? We mogen dan Canadees zijn, maar er is geen twijfel over mogelijk dat wat er in de VS gebeurt niet de complete wereld aangaat. Het is eng dat zo'n persoon zoveel macht kan krijgen. Wat ons betreft is het tijd om iemand anders zijn plaats in te laten nemen en eens te bekijken of we niet een deel van de gecreërde troep kunnen laten verdwijnen".

Wil je ook graag Bush van zijn stoel trappen en hier een andere George plaats laten nemen? (oké het is totaal onwaarschijnlijk, maar het is een leuk statement voor op een shirt) Kijk dan eens op de website van Mister&Misses naar de slim fit vrouwenshirtjes en de hotpants met de opdrukken 'keep the george, lose the bush', 'George Clooney for President!' en 'By George! Clooney for President'. Zie je de lol niet van deze shirts in en/of maak je liever geen politiek statement, dan kan je altijd lachen met de joggingpants en extra lange shirts met opdruk 'fabulass' of de shirtjes met 'Tittenmops'.Verder in deze categorie:

Beperk de beauty-schade

Must-go: Aspen

Breng je emoties in balans

Small Talk: Zelfvertrouwen en oefening

De Pil: Nederland conservatiefste land

Hoe koop je de juiste bh?

Bleken van tanden, feit of fictie?


advertentie  
advertentie


advertentie


advertentie