Ga naar de NIEUWE Homepage van tooStylish.com - Dé fashion en lifestyle portaal voor vrouwenlogin op tooStylish:

Warning: Variable passed to each() is not an array or object in C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php on line 458 Call Stack: 0.1959 211760 1. {main}() C:\inetpub\toostylish.com\page.php:0 0.2127 250480 2. require('C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php') C:\inetpub\toostylish.com\page.php:3 0.2143 678424 3. each() C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php:458
gebruikersnaam:


wachtwoord:

 onthoud gegevens


Nog geen lid?
Schrijf je nu gratis in
en maak kans op een
geweldige prijs !


Voeg tooStylish.com
toe aan je Favorieten


Maak tooStylish.com
je Homepage

advertentie

advertentie
Zo kies je de juiste zwangerschapbeha

Nathalie
klik hier om dit artikel door te sturen naar een vriend of vriendin  email naar vriend(in)

klik hier om re reageren op dit artikel reageer op dit artikel

Ongeacht hoeveel of hoe weinig je spendeert aan je zwangerschapsgarderobe, je kunt beter niet bezuinigen op je lingerie. Terwijl speciaalzaken je zullen te proberen overtuigen in wat je allemaal nodig hebt (voel je je echt wel zo prettig in een zwangerschapsstring?), zijn er toch wat basis items die een belangrijk verschil kunnen maken. Niet alleen in hoe je er uit ziet, ook in hoe je je voelt. Het meest belangrijke is een goede zwangerschapbeha.

Afhankelijk van hoe snel je borsten groeien, kan het zijn dat je meer dan eens van maat of zelfs van stijl moet veranderen tijdens je zwangerschap, dus je kunt beter niet gelijk vanaf het moment dat je zwanger bent een hele nieuwe aangepaste lingeriegarderobe aanschaffen.

Het is beter je in het begin van je zwangerschap alleen maar te oriënteren op wat er te koop is, zodat je vertrouwd raakt met wat er beschikbaar is. Wanneer de tijd rijp is om op een nieuwe maat of stijl over te stappen, weet je precies waar je naar toe moet om te kopen wat je nodig hebt.

Voor de meeste vrouwen geldt dat bh's met brede banden en van een dikker materiaal helpen de juiste steun te geven terwijl de druk op de schouders minimaal is.

Onthoud dat je borsten samen wel 2 tot 2,5 kilo zwaarder kunnen worden tijdens de zwangerschap, wat, voor het geval je dat nog niet weet, kan aanvoelen alsof je watermeloenen aan je nek hebt hangen waarvan het gewicht door je schouders gedragen moet worden. Dus hoe breder de bandjes, hoe meer het extra gewicht verdeeld zal worden. Zo zullen je schouders en bovenrug minder pijnlijk aanvoelen.

Ook kun je het beste kiezen voor zachte, gladde materialen en met zo min mogelijk naden in de cups. Hoe zachter en gladder de cup is, hoe comfortabeler jouw groeiende en gevoelige borsten zullen aanvoelen. Vergeet hierbij ook niet dat je borsten meer bedekking nodig hebben dan anders om pijnlijke en gevoelige borsten maximaal te ondersteunen. Dus zeg maar even bye bye naar de push-up's en kies in plaats daarvan voor een meer bedekkende bh.

Zoek ook naar materialen en vormen die veelvuldig wassen kunnen overleven. Je zult waarschijnlijk niet twee keer zoveel items willen kopen dan je anders zou doen, dus ieder stuk zal vaker gewassen moeten worden. Bh's met veel kant of andere versieringen of dunne en delicate stoffen geven waarschijnlijk niet de steun die je nodig hebt. Wat ook kan helpen: was je zwangerschapslingerie met de hand en doe ze niet in de droger. De materialen zullen hierdoor minder snel slijten en beschadigen, waardoor ze langer mee gaan.

BH en slip op de foto van Anita Maternity.Verder in deze categorie:

Beperk de beauty-schade

Must-go: Aspen

Breng je emoties in balans

Small Talk: Zelfvertrouwen en oefening

De Pil: Nederland conservatiefste land

Hoe koop je de juiste bh?

Bleken van tanden, feit of fictie?


advertentie  
advertentie


advertentie


advertentie