Ga naar de NIEUWE Homepage van tooStylish.com - Dé fashion en lifestyle portaal voor vrouwenlogin op tooStylish:

Warning: Variable passed to each() is not an array or object in C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php on line 458 Call Stack: 0.2058 211760 1. {main}() C:\inetpub\toostylish.com\page.php:0 0.2079 250480 2. require('C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php') C:\inetpub\toostylish.com\page.php:3 0.2100 678424 3. each() C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php:458
gebruikersnaam:


wachtwoord:

 onthoud gegevens


Nog geen lid?
Schrijf je nu gratis in
en maak kans op een
geweldige prijs !


Voeg tooStylish.com
toe aan je Favorieten


Maak tooStylish.com
je Homepage

advertentie

advertentie
Facelift zonder operatie

Nathalie
klik hier om dit artikel door te sturen naar een vriend of vriendin  email naar vriend(in)

klik hier om re reageren op dit artikel reageer op dit artikel

Een facelift waar geen mes aan te pas komt – Thermage - is de nieuwste behandeling op het gebied van de esthetische chirurgie in Nederland. Iedere man of vrouw van middelbare leeftijd staat wel eens voor de spiegel en trekt met de hand de gezichtshuid iets omhoog of naar achteren om het effect van een facelift te zien. Een Thermage behandeling is de enige niet operatieve behandeling die er voor zorgt dat de huid strakker wordt en verjongt.

De heer dr. F. Kazem, gerenommeerd plastisch chirurg bij Kazem Aesthetica in Leimuiden introduceert als eerste deze revolutionaire methode in de Benelux. Hij gebruikt een gepatenteerde radiofrequentie (RF) technologie: Thermacool. Met een computer gestuurde Thermatip laat hij een gecontroleerde dosering RF (radiofrequentie) energie op de huid inwerken. Deze verhitting van het lichaamseigen collageen leidt tot onmiddellijke verstrakking van de huid. Bovendien werkt het proces nog door na de behandeling omdat nieuw en geremoduleerd collageen wordt gevormd waardoor de huid verder verstrakt en wordt gelift. De behandeling geeft tot 30 procent krimping van de huid en het resultaat is soms al direct zichtbaar maar wordt duidelijker na twee tot zes maanden.

Geen littekens
De Thermage behandeling verbetert de contouren van het gezicht en zorgt voor een natuurlijke en gezonde collageen vorming. Collageen is de belangrijkste bouwsteen van onze huid die zorgt voor de structuur en stevigheid van onze huid. "De resultaten zijn verbluffend" aldus Kazem. "Het is klinisch bewezen dat deze methode de huid strakker trekt waardoor een liftend effect ontstaat, de rimpels in het gezicht gladder maakt en de contouren herstelt. Een groot voordeel is dat de behandeling geen littekens geeft. Ik hoef immers niet te snijden en het resultaat van één behandeling blijft 3 tot 5 jaar zichtbaar. Bij een reguliere facelift moet een patiënt rekenen op zeker drie maanden herstel. Na een Thermage behandeling kun je dezelfde avond nog uit".

In tegenstelling tot een laserbehandeling is Thermage geschikt voor alle huidtypen en is één behandeling meestal voldoende. Een verdoving is niet nodig en de behandeling is goed te verdragen. Direct na de behandeling, die van een half uur tot ruim twee uur kan duren, voelt de huid strakker, gladder en frisser aan. Een Thermage behandeling mag alleen worden uitgevoerd in een gekwalificeerd centrum door een gekwalificeerde plastisch chirurg. Het Thermacool apparaat is goedgekeurd door de Amerikaanse FDA.De kosten voor een behandeling bedragen vanaf circa 3.000 euro.

Voor meer informatie kun je terecht op www.kazem.nl.Verder in deze categorie:

Beperk de beauty-schade

Must-go: Aspen

Breng je emoties in balans

Small Talk: Zelfvertrouwen en oefening

De Pil: Nederland conservatiefste land

Hoe koop je de juiste bh?

Bleken van tanden, feit of fictie?


advertentie  
advertentie


advertentie


advertentie