Ga naar de NIEUWE Homepage van tooStylish.com - Dé fashion en lifestyle portaal voor vrouwenlogin op tooStylish:

Warning: Variable passed to each() is not an array or object in C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php on line 458 Call Stack: 0.2039 211800 1. {main}() C:\inetpub\toostylish.com\page.php:0 0.2070 250528 2. require('C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php') C:\inetpub\toostylish.com\page.php:3 0.2089 678480 3. each() C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php:458
gebruikersnaam:


wachtwoord:

 onthoud gegevens


Nog geen lid?
Schrijf je nu gratis in
en maak kans op een
geweldige prijs !


Voeg tooStylish.com
toe aan je Favorieten


Maak tooStylish.com
je Homepage

advertentie

advertentie
10 Romantische Valentijn ideeën

Nathalie
klik hier om dit artikel door te sturen naar een vriend of vriendin  email naar vriend(in)

klik hier om re reageren op dit artikel reageer op dit artikel

Ben jij hopeloos romantisch of ben jij juist hopeloos in de romantiek? Heel vaak laten wij vrouwen de romantiek over aan de mannen. We willen dat zij iets romantisch voor ons doen, we willen dat hij ons verovert. Maar mannen vinden het ook fijn om vertroeteld te worden en een eenvoudig romantisch gebaar is een makkelijke manier om hem te tonen hoeveel je van hem houdt... en hoe lucky hij is met jou! Weet je zelf even niets te bedenken? Dan hebben wij hier tien simpele maar romantische Valentijnstips voor jou en jouw lover.

1. Schrijf 'ik hou van jou' in de stoom op de spiegel in de badkamer als hij aan het douchen is. Doe daarna een knuffelzachte handdoek eventjes in de droger om deze lekker te verwarmen en zorg dat je klaarstaat met de warme handdoek als hij uit de douche stapt.

2. Laat een rode roos met een briefje achter onder de ruitenwisser van zijn auto.

3. Ga picknicken... in de woonkamer. Zet de televisie uit, leg een deken op de grond en zorg dat je allerlei overheerlijke hapjes in huis hebt en een paar goede flessen wijn. Een gekoelde Chablis is hier perfect voor.

4. Zet de hele slaapkamer vol met kaarsen. Het is het meest romantische licht en ook nog eens heel flatteus voor je uiterlijk.

5. Koop een grote bos rode rozen voor hem. Het is niet erg traditioneel dat een vrouw bloemen geeft aan een man, maar daarom is het juist zo leuk. Ook mannen vinden het namelijk heel fijn om bloemen te krijgen en ik spreek uit ervaring.

6. Geef hem een supersensuele kus als hij naar zijn werk gaat. En dan bedoel ik niet het dagelijkse standaardkusje. Nee, geef hem een lange, onvergetelijke kus waardoor hij de hele dag aan je blijft denken.

7. Maak cadeaubonnen voor hem. Bonnen waarvan je zeker weet dat je hem er een groot plezier mee kunt doen. Een massage, zijn favoriete maaltijd, een naughty avondje, alles wat je maar kunt bedenken wat hij leuk vindt. En natuurlijk mag hij ze bij je inwisselen wanneer hij dat wenst.

8. Spreek zijn voicemail in als je zeker weet dat hij niet gaat opnemen. Laat een ondeugende boodschap achter waarin je hem precies vertelt wat je allemaal van plan bent met hem te gaan doen vanavond.

9. Maak een cd voor hem. Zet al zijn favoriete songs erop en natuurlijk 'jullie song' als jullie die hebben. Schrijf met een permanente stift een lief berichtje op de cd en leg deze op de cd-speler zodat hij hem later tegenkomt.

10. Niet origineel, maar wel altijd heerlijk en romantisch: maak voor hem een fantastisch diner. Dus geen stamppotje maar een drie of meer gangen diner. Vergeet natuurlijk niet de kaarsen, bloemen, je mooiste servies en goede wijn. Of beter nog: Champagne. En deze keer hoeft hij niet de afwas te doen.

Happy Valentine's Day!Verder in deze categorie:

Beperk de beauty-schade

Must-go: Aspen

Breng je emoties in balans

Small Talk: Zelfvertrouwen en oefening

De Pil: Nederland conservatiefste land

Hoe koop je de juiste bh?

Bleken van tanden, feit of fictie?


advertentie  
advertentie


advertentie


advertentie