Ga naar de NIEUWE Homepage van tooStylish.com - Dé fashion en lifestyle portaal voor vrouwenlogin op tooStylish:

Warning: Variable passed to each() is not an array or object in C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php on line 458 Call Stack: 0.1928 211760 1. {main}() C:\inetpub\toostylish.com\page.php:0 0.2096 250480 2. require('C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php') C:\inetpub\toostylish.com\page.php:3 0.2113 678424 3. each() C:\inetpub\toostylish.com\include\header.inc.php:458
gebruikersnaam:


wachtwoord:

 onthoud gegevens


Nog geen lid?
Schrijf je nu gratis in
en maak kans op een
geweldige prijs !


Voeg tooStylish.com
toe aan je Favorieten


Maak tooStylish.com
je Homepage

advertentie

advertentie
De beste tips voor bruin zonder zon

Nathalie
klik hier om dit artikel door te sturen naar een vriend of vriendin  email naar vriend(in)

klik hier om re reageren op dit artikel reageer op dit artikel

Je bent nog bleekjes maar kunt niet goed tegen de zon, of je hebt gewoonweg geen tijd om op het strand te liggen of een zonnebankje te pakken. Dus dan maar bruin zonder zon. Volg deze tips om een perfecte en gezonde kleur te bereiken.

Wat heb je nodig voor je aan de slag gaat?

Het juiste product
Gekleurde en niet gekleurde zelfbruiners werken hetzelfde, maar ik adviseer een gekleurd product. Je kunt precies zien waar je het aanbrengt en is daardoor een prima manier om vlekken en strepen te voorkomen. De niet gekleurde zelfbruiners smeer je als een moisturizer en je kunt pas later aan je huid zien waar het zit – en waar niet! De tinten variëren van licht tot heel donker. Hou het zoveel mogelijk bij licht en medium. Hoe donkerder de kleur, hoe meer nep je nieuwe tintje er uit neigt te zien.

Latex handschoenen
Gebruik latex handschoenen bij het aanbrengen. Als je geen handschoenen wilt gebruiken, zorg er dan voor dat je je handen heel goed wast na het aanbrengen van het product, het liefst meerdere malen (ook tussen je vingers!).

3% waterstofperoxide
Waterstofperoxide wordt doorgaans gebruikt voor het bleken en kleuren van haren. Dit product (verkrijgbaar bij de apotheek of betere drogisterij) is jouw vlekkenverwijderaar. Doop een wattenstaafje in de vloeistof en breng het aan op plaatsen waar je de zelfbruiner wilt verwijderen. Vaak is dat een streep die naar de binnenkant van je arm loopt of op je enkels en hielen. Zorg dat je goed naspoelt met water. Gebruik de peroxide absoluut niet om je hele kleur te verwijderen of op een groter deel van je lichaam. Als je niet tevreden bent over je kleurtje, spring dan gelijk onder de douche en scrub je lichaam. Scrubben zal de kleur niet helemaal verwijderen maar het wel vervagen. Na een paar dagen is de kleur weer verdwenen.

Tijd
Als je het goed wilt doen, duurt het hele proces minimaal 90 minuten inclusief droogtijd. De meeste producten beloven dat ze drogen in 15 tot 30 minuten, maar in werkelijkheid duurt het langer dan een uur. Dat klinkt misschien wel lang, maar je zachte, glanzende kleurtje zal het waard zijn!

Hoe gebruik je zelfbruinende producten?

Scrub je huid
Zelfbruiners werken door de bovenlaag van de huid te kleuren, dus het is belangrijk je hele lichaam onder handen te nemen en alle dode huidcellen, die het product vasthouden en zorgen voor een onregelmatig kleurtje, te verwijderen. De makkelijkste manier is onder de douche. Gebruik een douchegel met scrubextracten, een lufah of een sisalhandschoen. Scrub je hele lichaam grondig en besteed extra aandacht aan droge delen zoals de knieën en ellebogen.

Zorg dat je huid droog is
Als je huid zelfs nog maar een beetje vochtig is zal de zelfbruiner niet gelijkmatig worden verdeeld. Je kunt dan lelijke bruine strepen krijgen! Droog je huid heel grondig af na het douchen en wacht desnoods nog een kwartiertje voordat je het product aanbrengt. Gebruik de zelfbruiner niet in een dampige badkamer.

Breng een bodylotion aan
Een dun laagje bodylotion maakt je huid glad waardoor het wordt voorbereid voor het aanbrengen van de zelfbruiner. Laat de bodylotion goed in je huid trekken door het een aantal minuten te laten drogen.

Breng de zelfbruiner aan als een bodylotion
Zorg er voor dat je iets meer zelfbruiner aanbrengt dan dat je met bodylotion zou doen. Zorg dat je het zeer goed over je huid verdeelt. Je hebt de minste kans op strepen door het product in cirkelende bewegingen aan te brengen. De moeilijkste delen zijn de achterkant van je benen en je rug. Onthoud dat de rug van je handen en de bovenkant van je voeten niet zo bruin moeten zijn als de rest van je lichaam. Gebruik maar een klein beetje zelfbruiner rond je enkels, knieën en ellebogen, daar vlekt het nogal snel.

Bodylotion langs de randen
Zorg er voor dat je bodylotion aanbrengt op delen waar je geen zelfbruiner hebt aangebracht, zoals je voeten en langs je zij richting je rug (je rug kun je immers onmogelijk bij zonder hulp). Smeer het lichtjes over de lijn waar de zelfbruiner begint.

Goed laten drogen
Het voelt meestal na 20 minuten al droog aan wanneer je je huid aanraakt, maar hoe langer je kunt wachten om iets over je huid heen te hebben hoe minder kans je hebt op vlekken. Sommige merken zeggen dat je na 15 minuten al droog genoeg bent om je aan te kunnen kleden, maar tenzij je in de wind van een enorm krachtige fan gaat staan zal dat echt niet gebeuren.Verder in deze categorie:

Beperk de beauty-schade

Must-go: Aspen

Breng je emoties in balans

Small Talk: Zelfvertrouwen en oefening

De Pil: Nederland conservatiefste land

Hoe koop je de juiste bh?

Bleken van tanden, feit of fictie?


advertentie  
advertentie


advertentie


advertentie